Miestä lyötiin veitsellä kasvoihin parkkipaikalla

Vuonna 1999 syntynyttä miestä lyötiin veitsellä kasvoihin Helsingin Kontulan ostoskeskuksen parkkipaikalla maanantaina kello 22 jälkeen.Entuudestaan tuntematon mies tuli haastamaan riitaa uhrin ystävän kanssa. Kun hän meni väliin, mies alkoi nimitellä ja potkia ilmaa. Hetken kuluttua mies haki autostaan leipäveitsen ja löi sillä uhria kasvoihin. Tapahtuneella oli useita todistajia, kertoo rikoskomisario Jari Koski Helsingin poliisilaitokselta.

Rikoksesta epäilty vuonna 1986 syntynyt mies yritti paeta paikalta autolla, mutta poliisi pysäytti hänet.

Mies otettiin kiinni ja vietiin Pasilan poliisivankilaan törkeästä pahoinpitelystä epäiltynä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa