Poliisi otti kiinni aseella uhanneen miehen

Vuonna 1986 syntynyt mies ilmoitti maanantaina kello 7.40 hätäkeskukseen, että häntä oli uhattu aseella Helsingissä Resiinakujalla Itä-Pasilassa.Ilmoittaja kertoi, että häntä tuli kadulla vastaan mies, joka vaati savuketta. Kun hän kertoi, ettei polta, mies kaivoi esille aseen ja uhkasi sillä. Ilmoittaja pääsi poistumaan tilanteesta ja hälytti apua.

Ilmoittaja kertoi poliisille, että hänellä on epäilty tekijä näköpiirissään ja ohjasi poliisin paikalle. Poliisi otti kiinni rikoksesta epäillyn vuonna 1996 syntyneen miehen. Mies oli heittänyt teon yhteydessä käyttämänsä aseen pois, mutta poliisi löysi sen lähistöltä. Ase osoittautui hyvin aidon näköiseksi muovikuula-aseeksi, kertoo rikoskomisario Mikko Halme Helsingin poliisilaitokselta.

Poliisi tutkii tapausta tässä vaiheessa ryöstön yrityksenä.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa