Poliisi pyytää havaintoja kuvan luksusmaasturista – Töytäisi lasta suojatiellä

Valkoinen katumaasturi töytäisi maanantaina 6.11.2017 noin kello 14.30 suojatietä ylittänyttä lasta Albertinkadun ja Pursimiehenkadun risteyksessä Helsingin Kampissa.Kuljettaja pakeni paikalta, kun lapsen äiti kertoi soittavansa poliisit.

Lapsi selvisi onneksi tilanteesta säikähdyksellä. Olemme saaneet tilanteesta valvontakameratallenteen ja kaipaamme nyt vihjeitä kuljettajan tunnistamiseksi. Yksinkertaisinta olisi, jos kuljettaja ilmoittautuisi itse poliisille, toteaa rikoskomisario Pekka Seppälä Helsingin poliisilaitokselta.

Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Auton merkki ja malli on liitteenä olevien valvontakamerakuvien perusteella Cadillac Escalade.

Kuljettajan tunnistamisessa auttavat vihjeet voi ilmoittaa virka-aikana numeroon +358 295 480 121 tai sähköpostitse osoitteeseen analyysi.helsinki(at)poliisi.fi.

Poliisi pyytää havaintoja kuvan luksusmaasturista – Töytäisi lasta suojatiellä
Siirry sivun alkuun