Polkupyörällä liikkunut vanhus löytyi tieltä kuolleena – Poliisi tutkii yliajona

Itä-Uudenmaan poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja Nurmijärvellä tiistain ja keskiviikon 14. – 15.11. välisenä yönä tapahtuneeseen yliajoon.Ohikulkija löysi tänään 15.11. aamuyöllä noin klo 4.23 Hämeenlinnantieltä, Veikkarinkadun risteyksen tuntumasta ajoväylältä menehtyneen miehen. Uhrin henkilöllisyydeksi selvisi vuonna -32 syntynyt paikkakuntalainen mies.

Mies oli ollut liikenteessä turkoosinvärisellä polkupyörällä ja kaikki merkit viittaavat siihen, että hän olisi joutunut yliajon uhriksi.

Poliisi kaipaa nyt yleisön apua. Kaikki havainnot tiistain myöhäisillasta tähän aamuun ajoneuvoista, jotka ovat vaurioituneet etuosasta ja mahdollisesti myös tuulilasista pyydetään ilmoittamaan Itä-Uudenmaan poliisin numeroon p. 0295 435160 tai 0295 413 824.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa