Raivoava autolija kävi käsiksi jalankulkijoihin – ”Yritti ajaa päälle, löi vatsaan”

Helsingin Kontulassa keskiviikkona kello 16.30 jälkeen asianomistaja oli jäänyt pois bussista ja lähtenyt ylittämään suojatietä. Kun mies oli suojatien puolivälissä, häntä lähestyi auto, joka ei näyttänyt pysähtyvän.Lopulta henkilöauto pysähtyi suojatien päälle ja osui asianomistajan mukaan hänen jalkaansa.

Autosta nousi mies, joka alkoi huutaa ja haastaa riitaa jalankulkijan kanssa. Tilanteella oli useita todistajia, jotka myös hälyttivät apua. Kun poliisi saapui paikalle, kuljettaja oli käynyt käsiksi asianomistajaan. Asianomistajalle ei tullut tilanteessa vammoja.

Toisessa tapauksessa asianomistaja soitti torstaina hieman ennen kello 15 hätäkeskukseen ja kertoi, että hänen päälleen yritettiin ajaa Herttoniemessä sijaitsevalla pysäköintialueella. Autosta nousi mies, joka löi häntä vatsaan.

Poliisi tapasi tapahtumapaikalla vuonna 1963 syntyneen henkilön, joka oli sama mies kuin edellisessä tapauksessa. Myös auto oli sama.

Miestä epäillään pahoinpitelystä, lievästä pahoinpitelystä, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja laittomasta uhkauksesta. Samasta henkilöstä tehtiin torstaina kaksi erillistä rikosilmoitusta.

Mies otettiin kiinni pahoinpitelystä epäiltynä ja vietiin Pasilan poliisivankilaan.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa