Sinkkupäivä on nyt täällä – Huikeita tarjouksia luvassa

Isänpäivää edeltävä marraskuun 11. päivä tunnetaan maailmalla nimellä Singles’ Day ja silloin juhlitaan sinkkuja.Kiinan Nanjingin yliopistoston opiskelijapiireistä vuonna 1993 alkunsa saanutta sinkkupäivää vietetään juuri 11.11., sillä päivämäärä koostuu silloin sinkkuihin viittaavista ykkösistä.

Maailmalla Singles’ Dayna tunnettu sinkkupäivä on eräänlainen versio ystävänpäivästä: päivä, jolloin sinkut hemmottelevat itseään lahjoilla ja juhlistavat sinkkuuttaan. Nykyään Singles’ Day on levinnyt laajalle Kiinan rajojen ulkopuolelle ja siitä on tullut yksi maailman suurimmista ostospäivistä.

Kiinassa päivästä on muodostunut yksi suurimmista shoppailutapahtumista. Myyntiluvut ohittavat silloin jopa joulun jälkeiset alennukset sekä Black Friday -tarjoukset. Kiinalainen verkkojätti Alibaba myi viime sinkkupäivänä tavaraa liki 15 miljardin euron edestä.

Viime vuonna kävijämäärä tuplaantui normaaliin perjantaihin nähden. Sinkkupäivä ei toki vielä päihitä Black Friday -myyntejä, mutta verkkoshoppailussa se kyllä selkeästi jo näkyy, sanoo Hintaoppaan maajohtaja Liisa Matinvesi-Bassett.

Tuotekategorioista viime sinkkupäivän suosituimmat olivat pelikonsolit, kännykät ja kuulokkeet. Samat tuoteryhmät kiinnostavat todennäköisesti myös tänä vuonna. Tällä kertaa Hintaopas.fi ennustaa päivän kuumimmiksi tuotteiksi Samsung Galaxy S8 ja Apple iPhone 7 -puhelimia sekä Nintendon miniversiota Super Nintendosta.

Seuraamme tarkasti mitä maailmalla tapahtuu ja mitkä ovat kansainvälisiä kaupan alan trendejä. Toimme Black Fridayn rytinällä vuonna 2015 ja mikäli kansainvälisiä trendejä on uskominen, ennustamme, että myös Singles’ Day tulee olemaan suosittu, sanoo puolestaan Gigantin myynti- ja markkinointijohtaja Niko Sandström.

Kategoria(t): Vinkit Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa