Viaplayn urheilutarjonta avoinna myös sarjojen & elokuvapaketin tilaajille viikonloppuna

Viaplayn sarjojen ja elokuvien kuukausitilaajat voivat lauantain 18. marraskuuta klo 00.00 ja sunnuntain 19.11. klo 23.59 välisenä aikana katsoa maksutta Viaplayn koko urheilutarjontaa.Jääkiekon ystäville viikonloppu Viaplayn parissa tarjoaa sekä NHL- että KHL-otteluita – esimerkiksi parhaimpaan katseluaikaan lauantai-iltana tulee suomeksi selostettu Winnipeg Jets–New Jersey Devils ja KHL:stä jo aamupäivällä Kunlun Red Star–SKA.

Ensi viikonloppu on monen urheilufanin unelma. Lauantaina pelataan legendaarinen Pohjois-Lontoon derby Arsenalin ja Tottenhamin kohdatessa jännittävässä paikallisottelussa. Samana päivänä ratkaistaan paikallisuusherruus myös kahdessa muussa pääkaupungissa: Roomassa Stadio Olimpicolla Roma kohtaa Lazion ja Madridissa Estadio Wanda Metropolitanolla ottavat mittaa toisistaan Atletico Madrid ja Real Madrid.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia Suomen parhaasta urheilutarjonnasta. Laajoihin urheiluoikeuksiimme kuuluvat mm. NHL, KHL Valioliiga, Uefa Champions League, La Liga, Serie A, NFL, UFC, nyrkkeilyä ja golfia, kertoo Viasat Urheilun vastaava tuottaja Ville Klinga.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa