Siirry sisältöön

Vuonna 1995 kielletyt olutpullot tekevät paluun

Karjala tuo marraskuun puolessa välissä kauppoihin rajoitetun erän olutpulloja, joiden etiketteihin on painettu 1995 jääkiekon maailmanmestareiden kuvat.Pulloetikettejä on yhteensä 23 erilaista, niihin on painettu alkuperäiset vuoden 1995 kuvat pelaajista. Joukkeesta 22 pelaajaa sekä valmentaja Curt Lindström esiintyvät etiketeissä. Oluet on pakattu pahviseen 12-pullon pakkaukseen, jota koristaa 1995 maailmanmestareiden joukkuekuva.

Karjala on ollut jääkiekon A-maajoukkueen pääyhteistyökumppani vuodesta 1994. Yhteistyön aikana Leijonat ovat menestyneet eri jääkiekkoareenoilla – voittaneet mestaruuksia ja useita mitaleja. Yksi niistä on ikimuistoisin: vuoden 1995 maailmanmestaruus.

Kesällä 1995 nämä Karjala-pullojen etiketit aiheuttivat keräilybuumin. Valtiovalta ei moisesta pitänyt ja etiketit poistettiin pulloista syksyllä 1995.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.