10-vuotias poika juoksi yllättäen suojatielle – Jäi auton alle

Helsingin poliisi sai keskiviikkona kello 7.37 ilmoituksen, että henkilöauto on törmännyt lapseen Leikosaarentiellä Vuosaaressa.– Partio tapasi paikalla ambulanssissa hoidettavana olleen 10-vuotiaan pojan ja henkilöautoa kuljettaneen vuonna 1968 syntyneen miehen. Todistaja oli hetkeä aiemmin nähnyt lapsen juoksevan kovaa vauhtia kohti suojatietä, jolla törmäys tapahtui. Kuljettaja kertoi partiolle havainneensa jonkun juoksevan jalkakäytävältä suojatielle ja kerkesi jarruttaa hieman, kertoo rikoskomisario Sampo Suomala Helsingin poliisilaitokselta.

Tämänhetkisten tietojen mukaan lapselle ei aiheutunut vakavia vammoja.

Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Poliisilla ei ole tutkinnan tässä vaiheessa asiasta muuta tiedotettavaa.

10-vuotias poika juoksi yllättäen suojatielle – Jäi auton alle
Siirry sivun alkuun