16-vuotiaan pojan kuolema puhuttaa – Maalasi itsensä mustaksi, söi Panadol Fortea runsaasti ja ryyppäsi

16-vuotias Loimaalainen poika kuoli keskiviikkona 27.12. Turun Yliopistollisessa keskussairaalassa oltuaan tehohoidossa viime viikon perjantaista. Poika tuotiin TYKSiin ambulanssilla Loimaalaisesta yksityisasunnosta.Poliisille on selvinnyt, että poika oli tiistai-illalla 19.12., ennen hoitoon joutumistaan viettänyt aikaansa tuttavansa, 24-vuotiaan miehen kanssa nauttien päihteitä mm. tuttavan autotallissa.

Tiistaina illalla poika oli itse saanut päähänsä erikoisen ajatuksen sprayata itsensä mustaksi. Poika oli sitten spray-maalilla maalannut koko vartalonsa mustaksi itse. Tiistain jälkeen poika on viettänyt aikaansa eri tuttavien luona aina perjantaihin asti

16-vuotias nautti tiistai-keskiviikko iltana/yönä alkoholia sekä lääkeaineita, ilmeisesi Panadol Forte 1g lääkettä. Nautittujen lääkkeiden määrästä ei ole tarkkaa tietoa, mutta määrä on ollut todella runsas, yli päivittäisen raja-arvon.

Torstain jälkeen poika on alkanut voimaan pahoin ja perjantaina kunto heikkeni siihen pisteeseen, että pojan äiti tilasi ambulanssin. Poika vietiin TYKSin yhteispäivystykseen missä hänen kuntonsa melko pian romahti ja hänet siirrettiin teho-osastolle. Poika oli hoidettavana teholla perjantai-illasta keskiviikkoaamuun, jolloin poika kuoli.

Alustava kuolinsyy viittaa myrkytykseen minkä syynä on nautittu lääkeaine, todennäköisesti Panadol. Pojan sisäelimet olivat kärsineet vakavan vaurion, lähinnä maksa.

Tässä vaiheessa poliisi jatkaa asian tutkintaa kuolemansyyn selvittämisenä ja varmuus asiaan saadaan erilaisten kokeiden jälkeen. Tuloksen saamiseen voi mennä kuukausia.

Loimaalaista 24-vuotiasta ei tässä vaiheessa epällä mistään rikosesta.

Poliisi ei tiedota tapahtuneesta tämän enempää.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa