16-vuotias tyttö löytyi surmattuna

Keravan keskustasta ulkoa löytyi varhain keskiviikkoaamuna kuollut henkilö. Poliisi sai asiasta ilmoituksen hätäkeskuksen kautta klo 7.30.Vainajassa on todettavissa ulkoisen väkivallan merkkejä. Poliisi tutkii asiaa tässä vaiheessa tappona.

Rikoksen uhri on vuonna 2001 syntynyt keravalainen nuori nainen. Poliisi on ottanut teosta epäiltynä kiinni keravalaisen vuonna 1986 syntyneen miehen. Teon epäillään tapahtuneen Keravan keskustassa sijaitsevassa kerrostaloasunnossa.

Poliisi jatkaa tapauksen esitukintaa eikä tutkinnallisista syistä johtuen tiedota tässä vaiheessa asiasta yksityiskohtaisemmin.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.