Hurstin avustusjärjestölle 100 000 euron arvoinen lahjoitus Tokmannilta ja Unilever Finlandilta

Avustusjärjestö Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry on saanut Tokmannilta ja Unilever Finlandilta peräti 100 000 euron arvoisen tuotelahjoituksen.– On valtavan hieno asia, että Tokmanni ja Unilever ovat mukana tukemassa säätiötämme. Yhteistyö Tokmannin ja Unileverin kanssa on ollut aivan upea ja olen siitä sydämellisesti kiitollinen. Tuki on tärkeää ja auttaa monia ihmisiä eteenpäin, Heikki Hursti kertoo.

Hurstin avustusjärjestön saaman lahjoituksen taustalla oli Tokmannin ja Unilever Finlandin 9.10.–30.11.2017 järjestämä kampanja, jossa jokainen Tokmannilla kampanja-aikana myyty Bio Luvilin, Pepsodentin, Doven ja usean muun Unileverin brändin tuote kasvatti lahjoituspottia.

– Lahjoituspotti kasvoi ilahduttavan suureksi, kiitos kampanjatuotteita ostaneiden asiakkaidemme sekä erittäin hyvää työtä kampanjan onnistumisen eteen tehneen Tokmannin ja Unileverin henkilökunnan, Tokmannin hankintajohtaja Karri Pulli kertoo.

Hurstin avustusjärjestölle 100 000 euron arvoinen lahjoitus Tokmannilta ja Unilever Finlandilta
Siirry sivun alkuun