Itäsuomalaisen pariskunnan taksikyyti Lappiin päättyi ikävästi – Kännissä häiriköinyt mies jätettiin tienvarteen

Itäsuomalainen pariskunta matkusti torstaina taksilla Pohjois-Karjalasta kohti Rovaniemeä. Puolangan ja Pudasjärven välillä matkustajana olleen humalaisen miehen käytös oli äitynyt hankalaksi.Mies oli nimittäin muun muassa tarttunut ajon aikana taksin ohjauspyörään ja virta-avaimiin.

Tapahtumien päätteeksi asiakas ja taksin kuljettaja ajautuivat käsikähmään, jossa taksille aiheutui lieviä aineellisia vahinkoja. Taksikuskikaan ei selvinnyt tilanteesta ilman naarmuja ottaessaan virta-avaimia takaisin haltuunsa.

Taksi pääsi poistumalla paikalta jättämällä miesasiakkaan tienvarteen. Poliisi otti pariskunnan kiinni. Miestä epäillään mm. törkeästä rattijuopumuksesta, lievästä pahoinpitelystä ja lievästä vahingonteosta.

Itäsuomalaisen pariskunnan taksikyyti Lappiin päättyi ikävästi – Kännissä häiriköinyt mies jätettiin tienvarteen
Siirry sivun alkuun