Juha katosi vuonna 2006 – Poliisi tutkii nyt henkirikoksena

Keskusrikospoliisi pyytää havaintoja sekä vihjetietoja elokuussa 2006 Leppävirralla kadonneesta Juha Laitisesta. Laitinen katosi vuonna 2006 poistuttuaan Leppävirralla ravintola Virranpojasta tuntemattoman mieshenkilön kanssa.Laitinen sekä hänen seurassaan ollut mies olivat liikkeellä Laitisen omistamalla sinisellä, neliovisella, vuosimallin 1996 Seat Toledo -henkilöautolla, jonka rekisteritunnus on CCA-581.

Viimeinen varmana pidettävä havainto Juha Laitisesta sekä hänen käyttämästään autosta on tehty illalla 27.8.2006.

Juha Laitinen on 172 cm pitkä, vartaloltaan hoikka ja hänellä on lyhyet ruskeat hiukset sekä viikset. Hänellä oli katoamishetkellä yllään musta Blue Cargo -firman logolla varustettu takki sekä farkut. Laitinen oli kadotessaan 37-vuotias.

Juha Laitisen tapausta on tutkittu aluksi kadonneena henkilönä, mutta myöhemmin esille tulleiden seikkojen perusteella on käynyt ilmi, että on syytä epäillä hänen joutuneen henkirikoksen uhriksi.

KRP pyytää rikoksen selvittämiseksi havaintoja Juha Laitiseen, hänen seurassaan katoamishetkellä olleeseen mieshenkilöön sekä Laitisen omistamaan Seat Toledo -merkkiseen henkilöautoon liittyen.

Samoin pyydetään havaintoja katoamisajankohdalta kuvassa olevan mallisesta, valkoisesta, vuosimallin 1988 Mercedes Benz -merkkisestä henkilöautosta sekä sen liikkeistä erityisesti Leppävirran alueella. Laitisen on havaittu olleen samanmallisen auton kyydissä hieman ennen katoamistaan.

Kaikki Juha Laitisen henkirikokseen liittyvät vihjeet ja havainnot pyydetään ilmoittamaan KRP:lle puhelinnumeroon 0295 485 105 tai lähimmälle poliisilaitokselle. Vihjeitä ja havaintoja voi lähettää myös sähköpostiosoitteeseen: vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Juha katosi vuonna 2006 – Poliisi tutkii nyt henkirikoksena
Siirry sivun alkuun