K-Market tuo konttikaupan Rukalle

K-Market tuo laskettelukaudeksi konttikaupan Rukalle. Konttikauppa palvelee talven aikana laskettelukansaa valittujen tapahtumien ja huippusesonkien yhteydessä.Suomen pienin K-Market on sijoitettu Itä-Rukan puolelle, jossa päivittäistavara- ja kioskipalveluita ei tavallisesti ole. Konttikaupan toiminnasta Rukalla vastaa tunturin oma K-kauppias Tero Mourujärvi.

K-Marketin konttikauppa tuo kyläkaupan tunnelman juuri sinne, missä ihmiset liikkuvat. Perustimme jo syksyllä pop-up-ravintolan itähelsinkiläiseen kouluun, ja jatkamme tätä suomalaisen kyläkauppakulttuurin rohkeaa uudistamista ja kaupan roolin haastamista. Vastuullisina toimijoina Ruka ja Pyhä ovat meille luontevia yhteistyökumppaneita, sanoo K-Market-ketjun johtaja Jesper Åberg.

K-Marketin konttikaupassa on tarjolla monipuolinen, tapahtumien mukaan vaihteleva valikoima rinne-evästä, helppoa ja nopeaa ruokaa ja juomaa. Valikoimassa huomioidaan myös paikallisuus. K-Marketin ilmeellä rakennettu konttikauppa on aito pieni kyläkauppa pakaste- ja varastotiloineen.

Lähdemme innokkain mielin kokeilemaan, minkälaista palvelua ja tuotteita asiakkaat konttikaupalta haluavat. Palvelemme myös pienessä konttikaupassamme yhtä suurella sydämellä, K-kauppias Tero Mourujärvi sanoo.

Suomen pienin K-Market palvelee talvella 2017–18 seuraavissa tapahtumissa Rukalla:

1.–3.12.2017 Hotdogs & Handrails, Ruka
27.–28.1.2018 Rukan Pipolätkä
29.3.–2.4.2017 Rukan pääsiäinen
13.–15.4.2018 Ruka Ski Pride
20.–22.4.2018 Spring Break, Ruka

K-Market tuo konttikaupan Rukalle
Siirry sivun alkuun