Kahta liikenteenvalvonnan kameratolppaa vahingoitettiin – Poliisi kaipaa havaintoja

Varkaudessa on vahingoitettu kahta automaattisen liikenteenvalvonnan kameratolppaa. Toinen tapauksista on tehty lokakuun 30. ja marraskuun 19. päivän välisenä aikana Valtatie 23:lla, Kurolassa.Automaattisen liikenteenvalvonnan kameratolppaa oli mahdollisesti puskettu jollakin raskaalla ajoneuvolla siten, että kameratolppa oli taipunut juurestaan.

Toinen tapauksista on tehty joulukuun 7.- 8. välillä Valtatie 5:llä Timolassa. Tällä kertaa automaattisen liikenteenvalvonnan kameratolppaa oli väännetty niin, että se oli taittunut juuresta ja kaatunut.

Molempia tapauksia tutkitaan rikosnimikkeellä vahingonteko.

Poliisi pyytää yleisöhavaintoja molemmista tapauksista ja kaikki havainnot sekä muut tapauksiin liittyvät tiedot voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisin vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Kuva: Itä-Suomen Poliisi
Kahta liikenteenvalvonnan kameratolppaa vahingoitettiin – Poliisi kaipaa havaintoja
Siirry sivun alkuun