Katso kuinka Kokkikartanon joululaatikot paistuvat livenä

Keravalaisella Kokkikartanolla valmistetaan paraikaa joululaatikoita niin paljon kuin suinkin ehditään. Tuotantokapasiteetti nousee joulukuussa noin 50 %, ja siitä isoin osa menee perinteisten joululaatikoiden valmistamiseen.Kokkikartanon joulun menekkituotteisiin kuuluvat riisipuuro ja kaikki perinteiset laatikot. Peruna-, porkkana- ja lanttulaatikoita valmistetaan vuosittain reilut 30 000 kiloa. Ruokia ei pakasteta, joten jouluruokien tekeminen aloitetaan, kun niiden kysyntäkin alkaa.

Haluamme tarjota tuoretta juhlaruokaa joulupöytiin, ihan kuten kotonakin tehtäisiin, joulun alusajan vauhdista kertoo Kokkikartanon toimitusjohtaja Kati Rajala.

Tänä vuonna Kokkikartanon joululaatikot virittävät halukkaan joulun tunnelmaan myös Facebookissa. Erityinen Joululaatikkolive pyörähtää käyntiin suorana Keravan keittiöstä perjantaina 15.12. klo 8–14 , ja jatkuu seuraavana päivänä 16.12. klo 8–14.

Livevideo uunin sisältä kuvaa rauhalliseen tahtiin kypsentyviä laatikoita ja tarjoaa oivan rauhoittumishetken joulukiireiden keskelle.

Tehtiin jouluun tällainen keravalainen rauhoittumisvideo. Sitä on hyvä seurailla, jos tuntuu, että tarvitsee tauon arkiaskareista. Voi vahtia, kun me teemme ja itse ottaa iisisti. Kyllä se joulu tulee turhia stressaamattakin, muistuttaa Rajala pilke silmäkulmassa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa