Lisää ilmaisia HD-kanavia katsottavissa

MTV:n kaikki kolme maksutonta kanavaa ovat katsottavissa kaikissa DNA:n kaapeliverkon kodeissa teräväpiirtolähetyksenä ilman salausta tästä päivästä lähtien.

HD-laatuisena lähetettävät Sub ja AVA ovat DNA_n kaapeliverkossa kokonaan uusia teräväpiirtokanavia. MTV3 on ollut seurattavissa DNA_n kaapeliverkossa HD-laatuisena jo ennestään, mutta sen katselu on aiemmin edellyttänyt TV-korttia.Tavoitteenamme on tarjota kanavat aina mahdollisimman hyvällä kuvanlaadulla. Tätä haluavat myös asiakkaamme, sillä kaapelikotien HD-valmius on jo erinomaisella tasolla: huippulaatuista teräväpiirtoa voidaan katsoa jo miltei kaikissa kaapeliverkon kotitalouksissa, kertoo johtaja Mikko Saarentaus DNA:n viihdeliiketoiminnasta.

Teräväpiirtolähetys tarjoaa tarkemman kuvan, eloisammat värit ja paremmin erottuvat yksityiskohdat. HD-kuva on edukseen isolla tv-ruudulla, erityisesti nopeatempoisissa urheilulähetyksissä sekä elokuvissa, luonto-ohjelmissa ja muissa laadukkaasta kuvasta hyötyvissä ohjelmissa.

Lisää ilmaisia HD-kanavia katsottavissa
Siirry sivun alkuun