Ilmastointiputki putosi yleisön päälle kesken konsertin

Vaasan jäähallin katosta putosi eilen 17.12.2017 klo 19.20 aikaan osa ilmastointiputkesta ja osa valokiskosta kesken meneillä olevan Raskasta Joulua -konsertin.Rakenteet putosivat suoraan yleisön päälle ja useita henkilöitä loukkaantui, osa loukkaantuneista kuljetettiin sairaalaan. Illalla saadun alustavan tiedon mukaan kukaan ei ollut loukkaantunut vakavasti.

Pohjanmaan poliisi tutkii onnettomuuden syytä ja tänään aamupäivällä tehdään teknistä tutkintaa onnettomuuspaikalla.

Julkisuudessa on pyörinyt erilaisia videoita itse tapahtumasta, sekä aikaisemmin kuvattuja videoita, joissa mahdollisesti näkyvissä ilmastointiputken liikkuminen.

Poliisi pyytää videoita kuvanneiden ihmisten ottavan yhteyttä sähköpostitse vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi . Videoita voi liittää viestiin, kunhan eivät ole liian suuria, tai linkkejä videoihin jos ne sijaitsevat netissä.

Ilmastointiputki putosi yleisön päälle kesken konsertin
Siirry sivun alkuun