Lokakuussa Saimaalle kadonnut 79-vuotias mies yhä kateissa

Imatralainen 79-vuotias mies ilmoitettiin kadonneeksi 22.10.2017. Mies on edelleen kateissa, joten Kaakkois-Suomen poliisi on julkaissut uuden tiedotteen.Miehen epäillään lähteneen 19.-22.10.2017 välisenä aikana veneellään kesämökiltään Ruokolahden Äitsaaresta Saimaalle tavoitteenaan Suuri Lintusaari. Miehen käyttämä vene oli puinen soutuvene, missä pieni perämoottori.

Miestä etsittiin katoamisilmoituksen jälkeen muun muassa helikopterin avustuksella. Miehen käyttämä vene löydettiin etsinnöissä Suuren Lintusaaren eteläpuolelta. Pelastuslaitoksen sukeltajat etsivät miestä sukeltamalla, mutta tuloksetta.

Asiassa ei ole syytä epäillä rikosta. Tutkintaa jatketaan kadonneen henkilön etsintänä.

Mahdolliset asiaan liittyvät tiedot voi ilmoittaa poliisin vihjenumeroon 0295 414 559 tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi.

Lokakuussa Saimaalle kadonnut 79-vuotias mies yhä kateissa
Siirry sivun alkuun