Luotsivene kaatunut Suomenlahdella – Kaksi henkilöä kadonnut

Meripelastuslohkokeskus Helsinki sai klo 17:00 ilmoituksen luotsiveneen kaatumisesta Porvoon majakan eteläpuolella.Veneen pohja näkyy veden pinnalla ja toimenpiteet onnettomuusaluksen kääntämiseksi jatkuvat yhä merivartioston toimesta.

Kahta kadoksiin joutunutta henkilöä ei ole vielä löydetty. Aluksen kääntämisen jälkeen selviää, ovatko henkilöt veneen sisällä.

Paikalla on edelleen Rajavartiolaitoksen kaksi partiovenettä, vartiolaiva Turva sekä kaksi helikopteria. Lisäksi pelastustoimiin osallistuu kaksi luotsivenettä, yksi vapaaehtoisten meripelastajien vene Porvoosta, pelastuslaitoksen MIRG-ryhmä sekä henkilöstöä Porvoon pelastuslaitokselta. Vartiolaiva Turva toimii onnettomuuspaikan johtajana.

Keli onnettomuuspaikalla on hyvin haastava. Voimakas merenkäynti asettaa haasteita pelastustoiminnalle.

Luotsivene kaatunut Suomenlahdella – Kaksi henkilöä kadonnut
Siirry sivun alkuun