Mies ampui ravintolassa – Useat kymmenet vaarassa

Turun keskustassa sijaitsevassa ravintolassa ammuttiin asiakkaan toimesta käsiaseella laukaus perjantain ja lauantain välisenä yönä hieman kello yhden jälkeen.Ravintolan työntekijä oli kuullut pamauksen, minkä jälkeen hän huomasi sohvalla istuvan miespuolisen asiakkaan laittavaan aseen taskuunsa.

Havainnoin tehnyt henkilökunnan edustaja oli ilmoittanut asiasta välittömästi järjestyksenvalvojille, sekä käskenyt muita asiakkaita poistumaan. Järjestyksenvalvojat ottivat miehen, sekä tämän taskusta löytyneen pistoolin haltuun.

Paikalla olleiden kertoman mukaan tilanteessa tai sitä ennen ei ollut havaittu minkään laista riitelyä tai häiriökäyttäytymistä, eikä ampujan oltu nähty osoittelevan aseella ketään. Laukaus osui ravintolan seinään baaritiskin läheisyydessä discotilassa, missä oli tapahtumahetkellä n. 40-50 asiakasta. Kukaan ei vahingoittunut välikohtauksessa.

Kyseessä oli luvaton 7.65mm FN -merkkinen pistooli ja sillä ampunut mies oli yli kolmen promillen humalassa.

Kuulustelussa mies kertoi olleensa tapahtuma-aikaan niin vahvassa humalassa, ettei hänellä ole tapahtumista mitään muistikuvia. Kyseistä 24 vuotiasta kruunupyyläistä miestä epäillään ampuma-aserikoksesta ja vaaran aiheuttamisesta.

Mies ampui ravintolassa – Useat kymmenet vaarassa
Siirry sivun alkuun