Mies puukotti itseään vatsaan Prismassa

Tampereen Lielahden Prismassa lauantain aamupäivän ostosruuhka keskeytyi kello 11.08 hyvin ikävään välikohtaukseen, kun mies puukotti itseään vatsaan.Aamulehden mukaan nuori aikuinen mies oli toikkaroinut pääsisäänkäynnin kohdalla sisäkäytävällä, huudahtanut jotain ja puukottanut itseään.

Mies tuupertui maahan ja veitsi putosi. Kaupan vartija kävi ottamassa veitsen pois hänen ulottuviltaan. Vartija auttoi miestä ennen kuin paikalle saapui ambulanssi ja poliiseja.

Sisä-Suomen poliisilaitokselta vahvistetaan silminnäkijän havainnot. Poliisilla ei toistaiseksi ole tietoa miehen motiiveista eikä hänen vammojensa vakavuudesta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa