Nämä puhelimet käyvät eniten huollossa

Puhelinkorjauksiin erikoistunut Fonum tiedottaa, että iPhone on edelleen eniten huollettujen älypuhelinten kärjessä marraskuussakin.Korjatuimpien laitteiden kymmenen kärjessä oli kuusi eri iPhone-mallia, suosittu OnePlus 3, Honor 8 sekä Samsung Galaxy S-sarjan puhelimia.

Älypuhelimien hinnat ovat niin korkeita, että niiden korjaaminen on kannattavaa, vaikka kyseessä olisi jopa 3 tai 4 vuotta vanha puhelin. Kuluttajat ovat valmiita vaihtamaan myös edullisempien puhelimien rikkoutuneita näytön laseja, yhtiö tiedottaa.

Eniten korjattuja laitteita verratessa ei puhuta ainoastaan puhelimen laadusta ja kestävyydestä. Mitä kalliimpi ostohinta ja parempi jälleenmyyntiarvo laitteella on, sitä kannattavampaa on myös sen korjaaminen.

Yleensä vilkkainta aikaa matkapuhelinten pikahuoltopalveluille ovat juhlapyhät. Eniten puhelimia korjataan aina silloin, kun suuret massat liikkuvat.

Marraskuun 2017 eniten Fonumilla korjatut puhelinmallit järjestyksessä:

  1. Apple iPhone 6
  2. Apple iPhone 6s
  3. Apple iPhone 5s
  4. OnePlus 3
  5. Apple iPhone 7
  6. Huawei Honor 8
  7. Samsung Galaxy S7 edge
  8. Apple iPhone 6 Plus
  9. Apple iPhone 7 Plus
  10. Samsung Galaxy S7
Kategoria(t): Mobiili Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa