Noin 60- vuotias mies löi naista ja järjestyksenvalvojaa – ”Putosi lyöntien voimasta polvilleen”

Kiuruveden keskustassa sijatsevassa ravintolassa varhain lauantaiyönä noin 60- vuotias mies löi naista kasvoihin ja alkoi nimitellä häntä.Tapahtunutta selvittelemään tulleen järjestyksenvalvojan lähdettyä ohjaamaan miestä ulos ravintolasta oli mies yllättäen lyönyt järjestyksenvalvojaa kaksi kertaa päähän. Lyöntien voimasta kertoo jotain se, että järjestyksenvalvoja oli pudonnut niiden vuoksi polvilleen ravintolan lattialle.

Tuon jälkeen mies oli poistunut ravintolasta. Poliisi tavoitti miehen ja hänet otettiin kiinni mainituista rikoksista epäiltynä.

Miehen tekemä huitaisu naisen kasvoihin ei ollut aiheuttanut vammaa, mutta järjestyksenvalvojan todettiin saaneen vammoja miehen iskuista.

Miehen halutessa ilmeisesti jatkaa illanviettoa jossain muualla kuin poliisin suojissa alkoi hän vastustella poliisiauton kyytiin joutumista ja niinpä poliisi joutui käyttämään ensin hallintaotteita ja sen jälkeen käsirautoja miehen taltuttamiseksi.

Miehen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn, lievään pahoinpitelyyn ja virkamiehelle tehtyyn haitantekoon.

Noin 60- vuotias mies löi naista ja järjestyksenvalvojaa – ”Putosi lyöntien voimasta polvilleen”
Siirry sivun alkuun