Nuori mies sai vakavan aivovamman ja löytyi verisenä kadulta – Syy selvisi nyt

Turun keskustasta löytyi torstaina 7.12. erittäin vakavia vammoja kasvoihin sekä vakavan aivovamman saanut vuonna 1994 syntynyt mies. Lounais-Suomen poliisilaitos pyysi vihjetietoja asiasta, koska ei tiedetty mitä hänelle oli tapahtunut.Poliisille ilmoitettujen vihjeiden ja poliisin tekemien selvitysten avulla ilmeni, että miehen vammat ovat aiheutuneet katolta putoamisesta. Tapaukseen ei ole syytä epäillä liittyvän rikosta.

Poliisi haluaa kiittää vihjeitä antaneita, sillä niillä oli ratkaiseva merkitys selvyyden saamiseksi asiassa.

Loukkaantuneen uhrin yksityisyyden suojelemiseksi poliisi ei tiedota tapauksesta enempää.

Nuori mies sai vakavan aivovamman ja löytyi verisenä kadulta – Syy selvisi nyt
Siirry sivun alkuun