Oletko hankkinut jo joulukuusen? – Joulukuusikätköilystä nopeimmat saavat omansa

Neljäkymmentä Metsänhoitoyhdistystä ympäri maan järjestävät lauantaina 16.12. perinteisen Joulukuusikätköilyn, jossa joulukuusi tai -kuuset löytyvät koordinaattien osoittamasta paikasta.Paikalle ensimmäisenä ehtineet saavat pitää kuusen löytöpalkkiona. Kuusen lisäksi kätköpaikassa on kätköpurkki, jonka lokivihkoon kaikki paikan löytäneet voivat kirjata käyntinsä.

Kuusikätköilyllä metsänhoitoyhdistykset haluavat toivottaa kaikille hyvää joulua ja muistuttaa, että joulukuusen hakeminen metsästä ei kuulu jokamiehen oikeuksiin. Poikkeuksen tekevät nämä joulukuusikätköilyssä löytyvät kuuset, jotka on merkiksi koristeltu punaisella metsänhoitoyhdistys-kuitunauhalla.

Kuusikätköt voivat sijaita yksityisten henkilöiden, kuntien tai valtion omistamilla mailla tai piha-alueilla. Kätköjen etsijöiden tulee noudattaa jokamiehenoikeuksia ja -velvollisuuksia ja toimia häiriötä tai vahinkoa aiheuttamatta.

Kuusikätköjen koordinaatit julkaistaan lauantaina 16.12. noin klo 8 osoitteessa www.mhy.fi/joulukuuset sekä mukana olevien metsänhoitoyhdistysten sivuilla.

Oletko hankkinut jo joulukuusen? – Joulukuusikätköilystä nopeimmat saavat omansa
Siirry sivun alkuun