Pandapariskunta saapuu Suomeen tammikuussa – Lippujen hinnat ihmetyttävät

Pandapariskunta Hua Bao ja Jin Baobao saapuvat Suomeen Helsinki-Vantaan lentokentälle torstaina 18. tammikuuta 2018.Olen ylpeä ja iloinen tämän historiallisen tapahtuman toteutumisesta. Kyseessä on yksi Suomen historian suurimpia mukanaoloja kansainvälisessä luonnonsuojelutyössä koskaan, Ähtäri Zoon toimitusjohtaja Kari Vainio kertoo.

Tällä hetkellä pandat ovat vielä karanteenissa Kiinassa ja saapuminen Suomeen toteutuu eläinten hyvinvoinnin ehdoilla.

Yleisö pääsee tutustumaan pandapariskunnan elämään Ähtäri Zoon vasta valmistuneessa pandatalossa lauantaista 17.2.18 alkaen. Lipunmyynti on käynnistynyt ja pääsylippuja on saatavana www.ahtarizoo.fi ja www.lippu.fi.

Ennakkoon ostettuna tunnin vierailu pandataloon maksaa aikuisilta 30 euroa ja lapsilta 16 euroa.

Pietari

Vastaa