Poliisikoira löysi metsään paenneen murtomiehen

Tornion Puuluodossa yritettiin murtautua omakotitalon autotalliin maanantaina 4.12. kello seitsemän aikaan aamulla.Talon asukas oli havainnut murtautujan autotallin ovella, jolloin luvaton vieras oli lähtenyt juoksemaan karkuun metsään. Vieras ei ollut jäänyt asiaansa selvittelemään, vaikka asukas oli perään huudellut.

Poliisin saapuessa paikalle pakenijan perään laitettiin poliisikoira ja eipä aikaakaan kun koira löysi jäljeltä varkauden yrityksestä epäillyn kemiläisen 25-vuotiaan miehen.

Selvisi myös, että lähistölle oli jäänyt hankeen kiinni auto, jossa oli anastetut rekisterikilvet sekä perässä lähistöltä anastettu peräkärry. Sama tekijä tai tekijät olivat kaiketi olleet myös asialla, kun Puuluodossa oli talon pihasta anastettu lumilinko, joka myöhemmin löytyi sekin lähistöltä.

Epäillyn kaikkia tekosia on selvitelty. Jos sinulla on vihjeitä, jotka saattavat liittyä näihin tapahtumiin ota yhteyttä meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi tai arkisin numeroon 0295 466 156.

0

Poliisikoira löysi metsään paenneen murtomiehen
Siirry sivun alkuun