Raiteilla junaa katsellut mies ei huomannut toista junaa – Kuoli välittömästi

Valkeakosken Tarttilan kylän kohdalla 1.12.2017 12.26 aikaan vanhempi mies oli työhönsä liittyvissä tehtävissä Metsä-Karintien rataosuudella.Tapahtumapaikalla on kahdet raiteet. Samaan aikaan on tullut pendolino-juna etelän suunnasta ja toisaalta sähköjuna pohjoisen suunnasta.

Mies on junankuljettajan havaintojen mukaan seurannut katseellaan vain pendolino-junaa eikä ole lainkaan havainnut takaansa pohjoisen suunnasta tullutta sähköjunaa.Mies on ollut jostain syystä pohjoisen suunnasta tulleen junan kiskoilla. Tämän sähköjunan nopeus on ollut tapahtumahetkellä noin 200 km/h.

Viime hetkellä mies on havainnut takaansa tulleen junan ja yrittänyt kiskoilta pois. Juna törmäsi mieheen. Kuolema on tullut välittömästi.

Poliisi jatkaa tapahtumien selvittämistä.

Kuva: Alma 360 / Kirsi Tuura

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa