Suomen McDonald’s tuo McVegan-hampurilaisen koko maahan 28. joulukuuta

Tampereen alueen McDonald’s-ravintoloissa testimyynnissä ollut McVegan-hampurilainen tulee Suomen McDonald’s-ravintoloiden tuotevalikoimaan maanlaajuisesti 28.12.2017 alkaen.McDonald’s-ravintolat ympäri Suomen tuovat McVegan-hampurilaisen valikoimiinsa 28. joulukuuta klo 10 alkaen. McVegan hampurilaisen myyntiä testattiin Tampereen alueen McDonald’s-ravintoloissa loka–marraskuussa. Maanlaajuiseen myyntiin McVegan-hampurilainen päätettiin tuoda testimyynnin ja asiakkailta saadun palautteen perusteella.

McVeganin testivaiheessa saama huomio ja positiivinen palaute ylitti kaikki odotuksemme. McVeganin tuominen tuotevalikoimaamme maanlaajuisesti on vastaus asiakkaidemme toiveisiin, sanoo Suomen McDonald’sin viestintäjohtaja Heli Ryhänen.

McVeganin resepti on kehitetty Suomessa. McVegan on 100 % kasvipohjainen hampurilainen, joka koostuu mehevästä soijapihvistä, tomaatista, salaatista, suolakurkusta sekä kananmunattomasta kastikkeesta. McVegan-hampurilaisen tarkemmat tuotetiedot löytyvät McDonald’sin kotisivuilta.

Pietari

Vastaa