Suomi 100-organisaatio lähettää 7 miljoonaa viestiä suomalaisten matkapuhelimiin

Itsenäinen Suomi täyttää tänään sata vuotta. Syntymäpäivän kunniaksi valtioneuvoston kanslian Suomi 100 -organisaatio lähettää suomalaisten matkapuhelimiin tekstiviestionnittelun.Tavoitteena on saada onnitteluviesti perille jokaiselle vastaanottajalle, yhteensä viestejä lähtee yli 7 miljoonaa kappaletta. Teko on lajissaan ainutlaatuinen. Viestien lähettäminen aloitettiin tänään kello 10, ja operaattorit arvioivat saavansa lähetykset päätökseen kello 18 mennessä.

Syntymäpäiväonnitteluja satavuotiaan Suomen kunniaksi on toivoteltu jo monessa muodossa, mutta halusimme teleoperaattoreiden kanssa vielä huomioida mahdollisimman montaa suomalaista syntymäpäiväsankaria ihan henkilökohtaisesti. Mikä sen suomalaisempaa kuin onnittelu tekstiviestillä, Suomi 100 -juhlavuoden pääsihteeri Pekka Timonen iloitsee.

Onnittelutoivotuksen suomalaisille toimittavat perille DNA Oyj, Elisa Oyj, Telia Finland Oyj ja Ålands Telefonandelslag.

Suomi 100-organisaatio lähettää 7 miljoonaa viestiä suomalaisten matkapuhelimiin
Siirry sivun alkuun