Tuttu mies tunkeutui omakotitaloon – Pahoinpiteli naisen ja poltti talon

Kankaanpäästä tuli poliisille ilmoitus 8.12.2017 ennen puoltayötä, että mies tunkeutui omakotitaloon väkisin ja käytti talon asukasta kohtaan väkivaltaa.Talon naispuolinen asukas pääsi kuitenkin asunnosta pakoon ja naisen entuudestaan tuntema mies jäi asuntoon sisälle. Mies oli sytyttänyt asunnossa tulipalon, minkä jälkeen hän oli poistunut paikalta ajoneuvolla. Miehen sytyttämä talo kärsi palossa tuntuvia vaurioita.

Tulipalon sytyttänyt mies otettiin myöhemmin kiinni 9.12.2017 yöllä Seinäjoelta hänen kuljettaessaan ajoneuvoa päihtyneenä. Mies puhalsi tällöin poliisin alkometriin 1,77 promillea kello 02.20 aikaan.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudesta. Tämän lisäksi miestä epäillään tutkinnan tässä vaiheessa törkeästä tuhotyöstä, törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja pahoinpitelystä. Mies on pidätetty ja hän on pääosin myöntänyt teot.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa