16-vuotiaalta vietiin sanallisesti uhkaamalla rahaa – Tutkinta päätetty, koska epäilty on 13-vuotias

Helsingin poliisi tiedotti joulukuussa, että vuonna 2001 syntyneeltä pojalta vietiin Helsingin päärautatieasemalla sunnuntaina 10.12.2017 sanallisesti uhkaamalla käteistä rahaa.Tapausta tutkittiin ryöstönä, koska omaisuuden anastuksen yhteydessä uhattiin väkivallalla.

Poliisi sai esitutkinnan aikana selville epäillyn tekijän henkilöllisyyden.

Kyseessä on 13-vuotias poika, joten asia ei etene syyttäjälle. Suomessa rikosoikeudellinen vastuu alkaa vasta 15-vuotiaana. Juttu on siinä mielessä poikkeuksellinen, että epäilty on jo suorittanut korvauksen anastetusta rahasta, kertoo rikoskomisario Mikko Halme Helsingin poliisilaitokselta.

Tapauksesta ei ole muuta tiedotettavaa.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa