Hurjia huhuja koululaisia häirinneestä miehestä – Poliisi: Ei tehnyt rikosta, soita silti havainnoista 112

Poliisi on saanut ilmoituksia Kokemäen Risten koulun lähettyvillä liikkuvasta miehestä. Ensimmäiset ilmoitukset poliisi on saanut miehestä jo ennen joulua ja viimeksi havaintoja miehestä tehtiin tänään 10.1.18 aamupäivällä.Mies ei ole syyllistynyt mihinkään rikokseen tai uhkaillut ketään, mutta hän on ollut koulun parkkipaikalla seisomassa ja aiheuttanut näin hämmennystä. Miehen tuntomerkit ovat seuraavat; noin 50-vuotias, noin 180-185cm pitkä, tumma ulkoiluasu sekä pipo päässä.

Asiasta kulkee Kokemäellä useita erilaisia huhuja. Osassa mies on ollut pukeutuneena kommandopipoon tai hänellä on ollut peräase kädessä. Osa huhuista kertoo miehen hyökänneen ojasta tai olleen ladon kulman takana väijymässä.

Poliisi on asioita selvitellyn eikä ole mitään syytä uskoa, että nämä kiertävät huhut ovat totta.

Miehen käytön on kuitenkin ollut koululaisten koulumatkaa häiritsevää ja siksi poliisi on kiinnostunut miehen henkilöllisyydestä. Mahdolliset havainnot miehestä voi ilmoittaa hätäkeskuksen numeroon 112

Havainnekuva

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa