Iäkäs jalankulkija menehtyi auton alle

Oulussa, Kajaanintien ja Teuvo Pakkalankadun risteyksessä tapahtui sunnuntaina klo 16.56 aikaan liikenneonnettomuus, jossa menehtyi oululainen iäkäs mieshenkilö.Onnettomuus tapahtui risteysalueella, jossa iäkäs mies oli alustavan tiedon mukaan kävellyt punaisen liikennevalon palaessa suojatielle. Keskustan suuntaan matkalla ollut autoilija oli ajanut vihreän valon palaessa Kajaanintietä keskustan suuntaan, kun vasemmalle kääntymään ryhmittyneiden autojen jonon takaa oli vanhus kävellyt auton eteen. Autoilijalla ei ollut muun liikenteen vuoksi mahdollisuutta väistää. Huolimatta alhaisesta nopeudesta hän ei ollut onnistunut pysäyttämään autoa ennen törmäystä.

Sairaankuljetus toimitti loukkaantuneen miehen OYS:aan, mutta hän menehtyi myöhemmin illalla onnettomuudessa saamiinsa päävammoihin. Autoon tuli lieviä vaurioita keulaan.

Asiaa tutkitaan alustavasti nimikkeellä likenneturvallisuuden vaarantaminen. Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtuneeseen.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa