Järki vei voiton – Äitiyspakkauksen nimi ei muutu

Kela teki marraskuussa kyselyn äitiyspakkauksen mahdollisesta uudesta nimestä. Lähes 60 % vastanneista halusi säilyttää nimen äitiyspakkauksena.Äitiyspakkauksesta käytiin vilkasta keskustelua myös sosiaalisessa mediassa, blogeissa ja pääkirjoituksissa. Vajaassa 6 viikossa Kelan kyselyyn saatiin lähes 30 000 vastausta. Moni myös perusteli ehdotuksensa.

Aika ei ole nyt kypsä nimen muutokselle. Sen päätelmän tästä voi vetää. Pidän kuitenkin tärkeänä, että asiasta käytiin rohkea keskustelu. Ehkä se jo itsessään muistutti meitä niin äitiyspakkauksen merkityksestä kuin myös sen sisällön tarkoituksesta. Pakkaus on tarkoitettu koko perheen eli kaikkien vanhempien ja vauvan iloksi, perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko sanoo.

Äitiyspakkauksen jälkeen eniten ääniä sai:

vauvapakkaus, 2 777 ääntä
perhepakkaus, 875
apustuspakkaus, 482
vanhempainpakkaus, 394
rakkauspakkaus, 335
ensipakkaus, 283

Järki vei voiton – Äitiyspakkauksen nimi ei muutu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun