Kännissä ollut miesopiskelija löi toista vasaralla päähän

Seinäjoella sijaitsevan aikuiskoulutuskeskuksen koulutustiloissa tapahtui tänään iltapäivällä epäilty törkeä pahoinpitely.Poliisin mukaan 20-vuotias miesopiskelija löi noin 35-vuotiasta mieshenkilöä vasaralla päähän.

Alustavien tietojen mukaan kaksikolla oli ollut sanaharkkaa aiemmin päivällä, jolloin opettaja oli puuttunut tilanteeseen ja sainut sen rauhoitettua. Myöhemmin iltapäivällä tilanne on kuitenkin jostain syystä mennyt siihen pisteeseen, että on käytetty väkivaltaa, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja, sanoo MTV:lle Rikoskomisario Vesa Ojanperä.

Asianomistaja toimitettiin sairaalahoitoon, mutta alustavien tietojen perusteella hänellä ei ole hengenvaaraa.

Epäilty vasaralla lyöjä oli tekohetkenä alkoholin vaikutuksen alaisena. Myös hänellä oli ruhjeita kasvoissaan.

Poliisi on ottanut tekijän kiinni.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa