Kauppoihin saapuneen terveyspommin myynti moninkertaistunut Suomessa

Veriappelsiini on punaisten hapahkojen appelsiinilajikkeiden yhteisnimitys. Runsaasti C-vitamiinia sisältävä veriappelsiini saa värinsä lykopeenista ja antosyaanista.Antosyaaneiksi kutsutuilla antioksidanteilla on useissa tutkimuksissa arveltu olevan erilaisia terveyshyötyjä muiden antioksidanttien tapaan.

Mehevän makeiden veriappelsiinien kausi on lyhyt, tammikuun alkupuolelta maaliskuun alkuun saakka. S-ryhmän myyntitilastojen perusteella hedelmän suosio on kasvussa ja esimerkiksi vuonna 2016 niitä myytiin kahdeksankertainen määrä edelliseen vuoteen verrattuna.

MTV:n mukaan asiantuntijat pitävät italialaista veriappelsiinilajike Taroccoa maailman parhaana appelsiinina. Niissä on muita sitrushedelmiä korkeampi C-vitamiinipitoisuus sekä makeus ja happamuus ovat sopivassa tasapainossa.

Kategoria(t): ruoka Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa