Mies katosi Saaristomerellä – Toimi oikeaoppisesti ja löytyi kunnossa

Meripelastuskeskus Turku vastaanotti keskiltapäivällä neljän aikaan ilmoituksen miehestä, joka oli lähtenyt veneellä Utön saaresta.Miestä ei kuulunut takaisin, joten ottivat saarelaiset yhteyttä hätäkeskukseen, josta tehtävä välitettiin meripelastuskeskukseen.

Meripelastuskeskus Turku hälytti tehtävään Nauvon merivartioaseman venepartion, valvontalentokoneen ja meripelastushelikopterin Turusta.

Valvontalentokone havaitsi Österskärin saaressa nuotion ja henkilön, joka heilutti taskulamppua. Kökarin merivartioaseman venepartio hälytettiin lähimpänä tehtävään.

Partio tapasi kateissa olleen miehen kylmissään, mutta muuten kunnossa. Mies oli tehnyt nuotion ja oli näin pystynyt kuivuttamaan vaatteitaan ja pitämään itseään lämpimänä. Hänet kuljetettiin pintayksiköllä maihin.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa