Ojasta autoa hakenut hinausauto yllätti – Poliisi: Muista turvavälit

Leppävirralla VT 5:llä Kaidanpään kohdalla tänään 9.1.2018 n. klo 09.40 aikaan Kuopion suunnasta tullut henkilöauto oli lähtenyt ohittamaan kahta autoa. Kuljettaja oli menettänyt ajoneuvon hallinnan ja auto oli suistunut ajosuunnassaan vasemmalle ojaan.Ajoneuvossa oli kolme henkilöä, jotka toimitettiin KYS:iin tarkistuttamaan vammojaan. Kuljettajana oli -83 syntynyt mies.

Samassa paikassa tapahtui uusi liikenneonnettomuus klo 16.18, kun hinausauto oli tullut paikalle nostamaan ojassa olevaa autoa.

Varkauden suunnasta tulleen autojonon ensimmäiset autot onnistuivat pysäyttämään ennen nostopaikkaa, mutta jonossa myöhemmin tullut henkilöauto törmäsi toisen perään ja tönäisi edessään olleen henkilöauton vastaantulevan liikenteen puolelle, jolloin auto törmäsi Kuopion suunnasta tulleeseen henkilöautoon.

Onnettomuudessa ei tullut henkilövahinkoja. Ajoneuvot vaurioituivat törmäyksissä ajokelvottomiksi.

Alkoholilla ei ollut osuutta kumpaakaan asiaan. Poliisi tutkii onnettomuutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poliisi muistuttaa autoilijoita liukkaudesta ja turvavälin merkityksestä. Ajoneuvo olisi saatava pysäytettyä ajoissa ja se edellyttää riittäviä turvavälejä. Mitä liukkaampaa, sitä pitempi turvavälin tulisi olla.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa