Pakettiautoa kuljettanut mies tarjosi kyytiä lapselle – Facebook-huhut lähtivät lentoon

Facebookissa on aamulla jaettu juttu, jossa lasta olisi tänään aamulla kahdeksan ja yhdeksän välillä yritetty houkutella tummaan autoon Karjaalla.Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen tutkija on ollut yhteydessä kyseiseen lapseen, joka kertoi, että pakettiautoa kuljettanut mies oli kysynyt, tarvitseeko hän kyydin Karjaan keskustaan. Lapsi oli kieltäytynyt ja auto jatkoi matkaansa.

Tässä vaiheessa ei ole syytä huoleen, koska kyseessä on vain tarjottu kyyti. Poliisi kuitenkin kehottaa varovaisuuteen. Aina voi myös ilmoittaa epäilyttävästä toiminnasta poliisille: akuuteissa tilanteissa soittamalla numeroon 112 tai kiireettömissä asioissa tekemällä sähköisen rikosilmoituksen.

Pakettiautoa kuljettanut mies tarjosi kyytiä lapselle – Facebook-huhut lähtivät lentoon

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun