Puhelimia anastettiin koulussa – Oppilas jäljitti tekijät älypuhelimen sovelluksen avulla

Helsingin Konalassa kolmelta alakouluikäiseltä oppilaalta anastettiin tiistaina kello 13–13.30 välisenä aikana koulun käytävän naulakkoon jätettyjen takkien taskuista älypuhelimet.Lisäksi viereisestä naulakosta anastettiin koulunkäyntiavustajan nahkainen olkalaukku. Koulussa oli nähty noin 30-vuotias ulkopuolinen nainen.

Yksi koulun oppilaista jäljitti anastettua puhelinta sosiaalisen median Snapchat-sovelluksen avulla, ja puhelin paikantui Konalassa sijaitsevan kioskin luokse. Poliisipartio tavoitti kioskista tuntomerkkeihin sopivan naisen sekä miehen, jonka hallusta löytyi useita puhelimia sekä musta nahkainen olkalaukku, jossa oli asianomistajan papereita.

Partio vei puhelimet koululle, jossa oppilaat tunnistivat omat puhelimensa ja saivat ne takaisin. Myös olkalaukku luovutettiin asianomistajalle palautettavaksi.

36-vuotias nainen ja 37-vuotias mies vietiin varkaudesta epäiltyinä Pasilan poliisivankilaan.

Puhelimia anastettiin koulussa – Oppilas jäljitti tekijät älypuhelimen sovelluksen avulla
Siirry sivun alkuun