Spotify paljastaa jälleen soitetuimmat treenikappaleet

Kuntoilun aloittaminen on yksi yleisimmistä uudenvuodenlupauksista, ja musiikkia kuunnellaankin auttamaan tavoitteiden saavuttamisessa.Spotify-käyttäjien tekemällä treenisoittolistalla kärjessä pysyy edelleen Eminemin “Till I Collapse”. Eminemin toinen tunnettu hitti vuodelta 2002 Lose Yourself yltää sekin treenilistoilla viiden suosituimman joukkoon.

Tänä vuonna treenisoittolistojen kärkeen on löytänyt tiensä moni nouseva artisti, kuten viime vuonna suuren läpimurron tehneet Dua Lipa ja Camila Cabello. Yhdysvaltalaisartisti Post Malonen hitti rockstar on toiseksi soitetuin kappale tämänhetkisillä treenilistoilla.

Spotifyn kuuntelijadata paljastaa myös, että treenisoittolistojen kuuntelukerrat kasvavat heti tammikuun alussa, ja ne saavuttavat huippunsa 24.1. aikoihin, jonka jälkeen kuunteluaktiivisuus laskee tasaisesti 14.2. asti.

Spotifyn data kertoo myös, että uudenvuoden treenilupauksista luistetaan jo helmikuun puolenvälin jälkeen.

Jaksaa, jaksaa 
https://open.spotify.com/user/spotify/playlist/37i9dQZF1DWTXjnGqnDUEs

Hyvän olon treenilista

https://open.spotify.com/user/spotify/playlist/37i9dQZF1DWSEIMgzhSu5e

Heviä treeneihin

https://open.spotify.com/user/spotify/playlist/37i9dQZF1DX4hwE1SnAWXj

Spotify paljastaa jälleen soitetuimmat treenikappaleet

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun