Siirry sisältöön

Vuonna 2005 kadonneen Jarin tapaus puhuttaa – Kaksi vangittu taposta epäiltynä

Poliisi on edennyt vuonna 2005 kadonneen Jari Pesosen epäillyn henkirikoksen tutkinnassa. Pesonen oli jäänyt autoseurueesta Joensuun keskustassa elokuun 18. ja 19. välisenä yönä.Poliisi käynnisti uusien tietojen perusteella esitutkinnan uudelleen joulukuussa. Poliisi on puhuttanut ja kuulustellut useita henkilöitä sekä tehnyt maastoetsintöjä Joensuun ja Ilomantsin alueella.

Poliisi teki teknistä tutkintaa viime viikolla Ilomantsin Hattuvaarassa erään kiinteistön alueella. Kiinteistön nykyisiä tai entisiä omistajia ei kuitenkaan epäillä mistään osallisuudesta tutkittavana olevaan asiaan.

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus vangitsi hieman alle kaksi viikkoa sitten kolme henkilöä todennäköisin syin epäiltynä taposta, ja heistä kaksi on edelleen vangittuna.

Keskusrikospoliisi ja Itä-Suomen poliisi jatkavat tutkintaa edelleen aktiivisesti ja pienimmistäkin havainnoista tai tiedoista asiaan liittyen pyydetään edelleen ilmoittamaan poliisille puhelinnumeroon 050 408 6252. Vihjeitä ja havaintoja voi lähettää myös sähköpostiosoitteeseen: vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.