a Baltic Princessin tekninen telakointi viivästyy - 15 000 ihmisen hiihtoloma pilalla - Pietar.in
Baltic Princessin tekninen telakointi viivästyy - 15 000 ihmisen hiihtoloma pilalla - Pietar.in
Siirry sisältöön

Baltic Princessin tekninen telakointi viivästyy – 15 000 ihmisen hiihtoloma pilalla

Turku-Tukholma-reitin Baltic Princessin tekninen telakointi viivästyy entisestään ja tämän hetkisen tiedon mukaan laiva palaa liikenteeseen perjantaina 2.3. iltalähdöllä Turusta.Baltic Princessin lähdöt Turusta ajalle 24.2.-1.3. joudutaan valitettavasti kokonaan perumaan. Viivästyminen johtuu laivalle tehtävistä teknisistä lisätöistä, joita on ilmennyt uuden vaihdelaatikon asennuksen yhteydessä.

Matkustajien kontaktointi aloitetaan tänään ja vaihtoehdot heille ovat seuraavat:

  • matkustaja voi siirtää matkansa myöhempään ajankohtaan
  • matkustaja voi siirtää matkansa yhtiön muille laivoille
  • matkustaja voi perua matkansa jolloin hän saa rahansa takaisin

Matkojen peruutukset aiheuttavat ruuhkia myyntipalvelussamme, joten pyydämme asiakkailtamme kärsivällisyyttä. Kontaktoimme kaikkien peruttujen lähtöjen asiakkaamme lähtöpäivän mukaisessa järjestyksessä, yhtiöstä kerrotaan.

Tämän hetkisen tiedon mukaan Baltic Princessin ensimmäinen matka Turusta tehdään perjantai-iltana 2.3. Galaxy liikennöi normaalisti omalla reitillään, eli iltalähdöllä Tukholmasta Turkuun ja aamulähdöllä Turusta Tukholmaan, 24.2. alkaen.

Olemme erittäin pahoillamme matkojen peruuntumisesta ja siitä aiheutuvasta vaivasta ja harmista.

Iltalehden mukaan 15 000 ihmisen hiihtoloma pilalla.

Vastaa

a