Siirry sisältöön

Eurojackpotin 90 miljoonan euron voitto pelattiin Loimaalla – 3,5 miljoonaa euroa Ouluun

Suomeen tuli perjantai-iltana (kierros 6/2018) neljästoista ja suurin Eurojackpotin päävoitto. 90 miljoonan euron voiton tuonut peli pelattiin Loimaan Prismassa. Täysosuma meni viiden osuuden porukalle.Viiteen osaan jaettuna voittosumma on 18 miljoonaa euroa kullekin osuuden ostaneelle. Koska Veikkaus-korttia ei käytetty, voittajien tulee lunastaa voittonsa Veikkauksen pääkonttorista Helsingistä.

Toisen voittoluokan 5+1-tuloksia löytyi kahdeksan kappaletta, ja ne toivat 3 520 586,10 euron voiton. Suomen voitto tuli nettipelaajalle Ouluun. Muut samankokoiset voitot menivät Saksaan (5), Kroatiaan ja Norjaan.

Kolmannen voittoluokan 5+0-tuloksia löytyi yhdeksän kappaletta. 167 963,80 euron suomalaisvoitto meni kahden osuuden porukalle, joka oli pelattu Keskuskadun R-kioskissa Hollolassa. Muut 5+0-voitot oli pelattu Saksassa (5), Tanskassa, Slovakiassa ja Unkarissa.

Päävoittojen määrässä kärkisijaa pitää yli 80 miljoonan asukkaan Saksa, jonne on osunut yhteensä 25 päävoittoa. Heti Saksan kintereillä seuraa reilun viiden miljoonan asukkaan Suomi 14 päävoitollaan. Lähes kuuden miljoonan asukkaan Tanska tulee kaukana perässä viidellä päävoitollaan.

Yhteensä Eurojackpotista on tullut Suomeen voittoina 888 miljoonaa euroa, ja peli on tehnyt 55 suomalaisesta miljonäärin. Miljoonavoittoihin on voinut päästä myös toisen voittoluokan 5+1-tuloksilla.

veikkaus / kupongit

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.