Hurja tilanne liikenteessä – Huumekuski aiheutti kolarin ja pakeni poliisia

Janakkalan Viralassa valtatie kolmella klo 22 aikaan lauantai-iltana henkilöauto törmäsi toisen henkilöauton vetämään perävaunuun Ajoneuvoyhdistelmän perävaunu irtosi vetokoukusta ja pyörähti ojaan.Onnettomuuspaikalta paennut törmääjä tuli poliisipartiota vastaan tiellä 130. Kohtaamishetkellä edellä mainitulla autolla oli nopeutta 150 km/h:ssa 80 km/h:ssa nopeusrajoitusalueella.

Poliisipartio kääntyi ajoneuvon perään, muttei saavuttanut sitä. Toinen poliisipartio tapasi kyseisen karkulaisen Turengin risteyksessä tiellä 130. Poliisipartio lähti ajoneuvon perään nopeuden ollessa 150 km/h:ssa.

Ajoneuvo jatkoi pakoaan Turengin liikenneympyrästä Harvialantietä väärää kaistaa käyttäen kohti Harvialaa. Ajoneuvo kääntyi Tapailankujalle, missä kuljettaja menetti ajoneuvon hallinnan ja se pysähtyi lumipenkkaan.

Ajoneuvosta pakeni kaksi miestä juosten terveyskeskuksen suuntaan. Paikalle tullut poliisikoirapartio jäljesti miehiä ja toinen poliisipartio otti miehet kiinni. Miehet tuotiin kiinniotettuina Hämeenlinnan poliisiasemalle.

Miehiä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen aineen käyttörikoksesta. 

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa