Siirry sisältöön

Kannattaako julkista kohta käyttää? – Yksityislääkärille pääsee 33 eurolla

Uudella toimintamallilla yksityisiä lääkäripalveluja tarjoava PerusTerveys laajenee Espooseen. Lääkäriasemaketjun viides toimipiste avaa ovensa keskiviikkona 21.2. kello 10 Espoon Isossa Omenassa.PerusTerveys on tullut tunnetuksi edullisista lääkärikäynneistään. Lääkärin vastaanotolle pääsee halvimmillaan 33 eurolla.

– Espoon Matinkylä edistää hyvin tavoitettamme olla helposti lähestyttävä. Lähistöltä löytyy monenlaisia ihmisiä ja paljon lapsiperheitä. Hyvät liikenneyhteydet varmistavat, että lääkärille pääsee helposti, sanoo PerusTerveyden toimitusjohtaja Simo Lohi.

PerusTerveys on keventänyt lääkäripalvelujen kulurakennetta kyseenalaistamalla vanhat tavat.

– Optimoimme hoitotyön ammattilaisten työnjaon ja rakensimme toimintamallia tukevat tilat. PerusTerveydessä lääkärit keskittyvät potilastyöhön. Hoitajat ovat mukana keskeisesti jokaisella käynnillä, sanoo Lohi.

Kilpailukentällä PerusTerveys asemoituu julkisen ja yksityisen terveydenhuollon väliin. Tavoite on tuoda yksityiset lääkäripalvelut jokaisen ulottuville ja tarjota laadukasta palvelua ja hoitoa edullisesti.

PerusTerveys tarjoaa myös työterveydenhuoltoa, jossa kilpailuvaltti koostuu kuluttajille tutuista tekijöistä. Karsitaan rönsyjä, hyödynnetään teknologiaa ja ohjataan resurssit viisaasti. Eikä tuhlata varoja turhan loisteliaisiin puitteisiin vaan keskitytään asiakkaisiin.

– Selkeys ja yksinkertaisuus ovat kilpailuvalttimme myös työterveyspuolella. Palvelun sisältö on räätälöitävissä asiakkaamme tarpeiden mukaan, sanoo Lohi.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

a