Siirry sisältöön

Mies heitti lounasravintolan asiakasta veitsellä päähän

Vantaalla kauppakeskus Jumbon Citymarketin ravintolassa tiistaina lounasaikaan kahdelle miehelle tuli riitaa ja toinen mies heitti uhria ruokailuveitsellä päähän.Helsingin Uutisten mukaan ulkomaalaistaustaisen miehen heittämä veitsi osui uhria ohimoon, johon tuli verta vuotava haava.

Miehet istuivat vastakkaisissa pöydissä, kun veitsen heittäjä oli tivannut uhrilta, mitä "mies oikein mulkoilee". Uhri oli sanonut miehelle, että tämän pitäisi matkustaa takaisin kotimaahansa.

Paikalle saapuneet vartijat ottivat syömistä jatkaneen miehen kiinni ja veivät tämän odottamaan poliisia. Ravintolan henkilökunta ja osa silminnäkijöistä meni varmistamaan uhrin vointia. Toimittaja puolestaan haastatteli uhria.

Huutelu ei kuitenkaan oikeuta tällaiseen tekoon, uhri korostaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.